Traditional Sailing on a Historic Vessel on the Scottish Westcoast

Mallemok

zeilend bij mallaig WLG_4618 Mallemok-zeilend-3-web Mallemok-zeilend-4-web Zeilend-op-Loch-Fyne-web

Golf Tour

De vraag waar de oorsprong ligt van golf mag een brandende vraag zijn voor sommigen, voor de Schotten is het een voldoende antwoord dat golf ontstaan is op de ‘links land’ van Oost Schotland. In Schotland kreeg golf de kans om zich in 500 jaar te ontwikkelen tot het huidige niveau van een geweldige sport die geliefd is bij miljoenen over de gehele wereld. Naast de paar wereldbekende golfbanen kent Schotland honderden prachtige gelegen kleinere en minder bekende golfbanen, waar lokale spelers u van harte welkom zullen heten.

 

 

 

Volgende Vorige Terug Golf 9 Golf 1 Golf 2

Islay voorbij en met nog een paar dagen extra zeilen door de diverse Schotse sounds, onder andere de Sound of Jura, Sound of Luing, Sound of Kerrera, Sound of Mull, en de Firth of Lorn, komen ook de Glencruitten Golf Course van Oban (www.obangolf.com), de Tobermory Golf Club (www.tobermorygolfclub.com) en de Craignure Golf Club (www.craignuregolfclub.co.uk) op het eiland Mull binnen bereik.

Vanuit de thuishaven Tarbert, met de lokale, prachtig gelegen golfbaan aan het West Loch, zijn de golfbanen van Campbeltown en Islay te bereiken. Een 5-daagse trip biedt voldoende tijd om het zeilen op Loch Fyne, de Kyles of Bute en op de Kilbrannan Sound te combineren met een ‘Round of Golf’ op één van de 7 golfbanen op het eiland Arran (www.golfonarran.com) of de golfbaan van Macrihanish by Campbeltown. (www.machgolf.com). Met een paar dagen meer en mogelijk wat avontuurlijker zeilen is het eiland Islay te bereiken met de bekende The Machrie golfbaan. The Machrie wordt gezien als een kansrijke kandidaat voor de top 100 van golfbanen op de wereld en de ligging aan de Hebridian bay is één van de mooiste locaties in de wereld van golf.

DSCF2635 small Golf 3 Home