Traditional Sailing on a Historic Vessel on the Scottish Westcoast

Mallemok

zeilend bij mallaig WLG_4618 Mallemok-zeilend-3-web Mallemok-zeilend-4-web Zeilend-op-Loch-Fyne-web IMGP1987

Family Special

Bent u als gezin toe aan een bijzondere ervaring, kom dan met zijn allen aan boord. Uit eigen ervaring weten we dat de Mallemok een veilig schip is om met jonge kinderen te varen. Op deze reizen vaart onze dochter mee en zij zal uw kinderen veilig wegwijs maken aan boord. Kinderen zijn snel vertrouwd met het schip en waarderen met name de geborgenheid van het schip. Alles is op maat van kinderen en er is volop ruimte om te spelen. In de prachtige omgeving met volop wild life in, op en rond het water doen kinderen indrukwekkende ervaringen op. Natuurlijke hoogtepunten zijn het spotten van zeehonden, dolfijnen en walvissen.

Sam & Christiaan

In het beschutte vaargebied van Loch Fyne en de Kyles of Bute zijn vele kleine baaitjes te vinden, waarin het veilig ankeren is. In de baai, op de strandjes en op de rotsen kunnen uw kinderen zich spelend uitleven. Ondertussen geniet u als ouders van de rust die dit voor u meebrengt of van het zeilen, waaraan u ongestoord kunt deelnemen.

Emma & Jan Emma en Emma Emma Tobermory

Voor gezinnen met tieners, die gewend zijn om veel tijd gezamenlijk zeilend door te brengen, is het een goede gelegenheid om eens in een ander gebied, op zee en traditioneel te zeilen. Een uitdaging, die ze graag zullen aangaan en waarop ze achteraf met tevredenheid zullen terugkijken.

Terug Vorige Volgende Emma en regenboog Emma & Emma C Emma & Anna aan tafel Emma aan stuurwiel Emma, Joris, x op dak dekhuis IMGP9791 Home