Traditional Sailing on a Historic Vessel on the Scottish Westcoast

Mallemok

zeilend bij mallaig WLG_4618 Mallemok-zeilend-3-web Mallemok-zeilend-4-web Zeilend-op-Loch-Fyne-web

Accomodatie

Terug Vorige Volgende

Op dagtochten kan de Mallemok 12 passagiers meenemen. Tijdens meerdaagse tochten kunnen 8 gasten meevaren.

 

Het schip telt naast accomodatie voor de bemanning, 1 tweepersoons kooi in een afgesloten hut en 6 eenpersons kooien in het ruim. In overleg kan de meest prettige indeling van de gasten over de kooien gevonden worden. De kooien zijn voorzien van comfortabele matrassen, kussen, hoeslaken, dekbed en dekbedhoes. Slaapzakken hoeven niet te worden meegenomen; handdoeken daarentegen wel.

 

2 wc's en een badkamer met douche en bad complementeren de verblijfsaccomodatie benedendeks, waar.veel ruimte is om te bewegen en waar het daglicht volop naar binnen komt via de twee grote koekoek-ramen in het plafond.

 

De keuken en eettafel met 6 - 8 zitplaatsen bevinden zich in het dekhuis. Indien de benutting van de beschikbare kooien daarom vraagt kunnen hier 2 extra slaapplaatsen gecreëerd worden. Door de vele en grote ramen in het dekhuis komt er veel daglicht naar binnen en kan er steeds naar buiten gekeken worden.

 

Beneden is er een extra tafel met banken als er meer zitruimte gewenst wordt. De voorzieningen zijn simpel en doeltreffend, gericht op traditioneel en comfortabel zeilen.

 

De Mallemok heeft centrale verwarming en beschikt bovendien over twee allesbranders die het verblijf binnen extra knus maken.

Home

Mocht een WiFi signaal voorhanden zijn zal dit opgepikt worden door een speciale WiFi antenne. Helaas laat de kwaliteit van de aanwezige WiFi signalen nogal eens te wensen over.

 

Buiten biedt het dek volop ruimte onder andere op een ronde bank op het achterschip tot zitplaatsen op de roef en veel dekruimte om te liggen.

 

Ook met 10 of 12 passagiers blijft de Mallemok een ruime schip, waar iedereen haar/zijn rustige plekje kan vinden of zich kan storten in het groepsgebeuren buiten op de bank of binnen rond de tafel. .

In de keuken is een 3-pits gasstel beschikbaar, alsmede een koelkast. Er is voldoende ruimte om met meerdere personen de maaltijden voor te bereiden.